9 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση - Με λάμψη η απονομή των "Χρυσών Σκούφων" στα top εστιατόρια

O δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο executive chef του «Matsuhisa Mykonos» Νίκος Σκαμνάκης
και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Έκτορας Μποτρίνι, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Part II
Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», με την οποία κορυφώθηκε το φετινό σαφάρι των ελληνικών γαστρονομικών βραβείων αναδεικνύοντας θριαμβευτή για το 2018 το κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι. 
Το «Etrusco» αναδείχθηκε πρώτο στο γαστρονομικό σαφάρι των Χρυσών Σκούφων ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι. Το «Etrusco» βαθμολογήθηκε φέτος με 17 στα 20 και δυο Χρυσούς Σκούφους... 
Μιχαήλ Ρωμανός (Φωτό:Studio Panoulis)